Skriv ut
 

Rött vin

  
     
 Husets röda vin 
 Happy hour priser alla dagar till 19.00
 
 
 Jacob’s Creek Shiraz Cabernet - Australien 
 En perfekt kombination av fruktig och smakrik shiraz och cabernet sauvignon som ger struktur och elegans. En mindre ek-kontakt kompletterar med mjuka tanniner och en aning vanilj. Nöt och fläsk.
A medium-bodied blend of Shiraz and Cabernet Sauvignon boasts flavours of blackberry and plum, with hints of pepper, smooth tannins and subtle oak.
 
 
 Dolina Barrique - Serbien 
 Doften är medelstor och druvtypisk med dominans av cabernet sauvignong. Vinet har fina toner av fat och mogna mörka bär. Smaken är torr och fyllig med en trevlig druvighet, fina tanniner och med viss
 
 
 Graffigna Centenario Malbec - Argentina 
 Fylligt, intensivt, fruktigt med viss kryddighet och mjukna mogna tanniner.
 
 
 Rocca Di Montemassi Governo All’uso Toscano - Italien 
 Stor fruktig doft, generös fyllig smak med mörka körsbär, plommon och mörk choklad. Perfekt till grillad biff.
 
 
 Castello Del Poggio Barbera D’Asti - Italien 
 Stor sötaktig doft. Generös smak med stram syra och inslag av mörka bär, sylt, viol fat och kryddor. Passar till kött- eller pastarätter.
 
 
 Zonin Valpolicella Ripasso Superopre - Italien 
 Frisk stram syra och intensiv fruktighet med inslag av körsbär, viol, mörk choklad och torkad frukt, Lång, fruktig och fatigt avslut. Passar utmärkt till stekar, mustiga köttgrytor och pecorino.
 
 
 Wyndham Estate George Wyndham Shiraz Grenache 2005 - Australia 
 Mogna björnbär, svartpeppar och krydda från shiraz balanseras av sötaktiga toner av svartvinbärspastill från grenache. Lagringen på nya och gamla amerikanska ekfat i 15 månader har bidragit till detta